Energiezaken

Wilt u graag overstappen van energieleverancier maar weet u niet zo goed hoe u het aan moet pakken? Daar helpen wij u graag bij!
Verdienmodel
Wij willen u allereerst duidelijk maken dat onze dienst volledig gratis voor u is. Wij krijgen pas een vergoeding op het moment dat wij u aandragen als klant bij uw nieuwe leverancier. Hier zitten dus totaal geen financiƫle kosten voor u aan verbonden. Wij vinden het daarom uitermate belangrijk dat u tevreden bent met onze dienst en tevreden bent met uw uiteindelijke keuze, zodat wij een langdurige klant relatie met u op kunnen bouwen.
Werkwijze

Onze energieadviseurs zijn gespecialiseerd in het voorzien in uw behoeften als het gaat om uw energiezaken. Zij zijn op de hoogte van, aanbiedingen, tarieven en voorwaarden die van sprake zijn in zowel de particuliere als de zakelijke energiemarkt.

Overstappen

Uw overstap kan zo snel als u dat wilt geregeld worden. Er zijn slechts vijf stappen die ondernomen dienen te worden.

  1. De beste en meest geschikte opties worden samen met een van onze energieadviseurs met u doorgenomen. Hierna ontvangt u een persoonlijk aanbod dat u kunt bevestigen als u tevreden bent.
  1. U ontvangt een bevestiging in uw e-mail. Vanaf dat moment wordt u overstap officieel geregeld.
  1. Uw huidige energiecontract wordt voor u opgezegd. Hier hoeft u zelf niet voor te doen. Hierna ontvangt u een eindnota van uw huidige energie aanbieder.
  1. Uw meterstanden worden opgevraagd door uw nieuwe energieaanbieder.
  1. Uw overstap is compleet! U ontvangt dan een brief van uw nieuwe energieaanbieder.
Klantenservice