ENERGIEADVISEURS

Wij hebben alleen professionals werkzaam als energieadviseur


U kunt direct informatie inwinnen en vrijblijvend advies krijgen. U wordt op de hoogte gesteld van de huidige zaken en ontwikkelingen omtrent energie en samen met u worden de beste opties doorgenomen.

Onze energieadviseurs zijn experts op het gebied van energiezaken. Samen met u kijkt uw persoonlijke energieadviseur op welke wijze u geld kunt besparen en welke energiedeal het beste bij u en uw situatie past.

LEES MEER OVER BESPAAR KOMPAS

Wie zijn wij?

Wij zijn het Bespaar Kompas. Een onafhankelijk adviesbureau voor uw energiezaken. Wij werken nauw samen met de beste energieleveranciers. Energieleveranciers die zowel op de particuliere als de zakelijke energiemarkt actief zijn. Onze energieadviseurs zijn op de hoogte van alle huidige zaken en ontwikkelingen van de energiemarkt en begeleiden u bij het maken van de beste keuze wat uw energiezaken betreft.

Waar staan wij voor?

Wij vinden het enorm belangrijk dat u als energieverbruiker exact weet waar u aan toe bent. Om die reden streven wij ernaar om meer duidelijkheid te verschaffen over de energiemarkt en uw energierekening. Wij geven u als klant een realistisch en helder inzicht in de aanbiedingen die wij doen.

Waarom zijn onze diensten interessant voor u?

Wij zijn in staat om u of uw onderneming een aanbod te doen voor voordelige gas en elektra tarieven. Wij bieden u niet alleen een persoonlijk aanbod maar ook inzicht omtrent de energiemarkt. Veel van onze klanten waren zich niet bewust van de prijsafspraken die zij destijds hadden gemaakt met hun voorgaande leverancier. De prijzen die zij betaalde stegen mee met de energiemarkt. En aangezien de energiemarkt zeer onstabiel is, betaalde zij onnodig hoge bedragen.

 

Neem contact op


Vragen over onze diensten of over uw producten? Neem contact op met ons klantenservice.


Klantenservice
Klantenservice